Visualisatie

Geeft u inzicht in uw energieverbruik

Wij bieden organisaties de mogelijkheid om hun energiegerelateerde gegevens grafisch weer te geven op manieren die eenvoudig te begrijpen zijn en die helpen bij het analyseren. Door de gegevens op verschillende manieren te presenteren, is deze toegankelijk voor een grote verscheidenheid aan belanghebbenden.

Visualisatie
van energieverbruik

De hoeveelheid meetdata
kan zeer omvangrijk zijn.

Nadat we de meetgegevens hebben verwerkt, gebruiken we de data om u inzicht te geven in uw energieverbruik. Door de data te ordenen, consolideren en visueel weer te geven, krijgt u direct inzicht waar de winst is te behalen in de energieconsumptie. De grafische weergave maakt de informatie eenvoudig te begrijpen, te intepreteren en te analyseren. Heeft u specifieke wensen in uw eigen rapportage, dan horen wij dat graag.

25+ jaar ervaring

Vaak krijgen wij de feedback dat presentatie nog niet optimaal is en daar kunnen wij u mee helpen.. Door onze uitgebreide ervaring hebben wij onze platform geïnnoveerd tot een zeer overzichtelijk dashboard, waar op eenvoudige wijze vergelijkingen gedaan kunnen worden van locaties, weersomstandigheden, openingsuren en energiebronnen. Dit is allemaal haarfijn op een tijdslijn te consolideren. Per 5 minuten, maar ook dag-week-maand-jaar overzichten. En met onze automatische e-maildienst worden de overzichten naar wens op regelmatige basis naar u toegestuurd. Wij werken volgens het motto: u vraagt, wij draaien.