Over IMserv –
meetverantwoordelijke
voor de zakelijke markt

Opgericht in 1992 als onderdeel van de deregulering van de elektriciteitsmarkt in het Verenigd Koninkrijk (VK) begonIMServ als het enige datacollectie bedrijf en hierdoor nauw betrokken bij de ontwikkeling van de processen die nodig zijn voor energiedata collectie en dataverificatie in het VK.

Ondersteunt bedrijven met
intelligent energiebeheer.

IMServ heeft sindsdien haar positie behouden als één van deleidende datacollectie en energiemeter experts in het VK.IMServ levert prijswinnende diensten aan steeds meer klanten, voldoet aan de doelstellingen van de industrie en is daarmee de benchmark voor excellence verworden.

IMServʽs energie- en watermeter diensten op locatie en online datavisualisatie mogelijkheden geven.

Onze klanten de vrijheid hun eigen energie analyses te beheren door toegang tot de data intelligentie over “hoe”, “wanneer” en “waar” energie wordt gebruikt.

ONZE VERPLICHTINGEN

Hieronder vindt u onze klantverplichtingen

Wij zijn open en betrouwbaar

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt erop vertrouwen dat wij te allen tijde eerlijk, consistent en integer met u samenwerken.

Beloofd is
beloofd

Beloftes die wij maken aan klanten, willen wij altijd nakomen. We streven ernaar om daarin realistische doelen te stellen en deze volledig na te komen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Klanttevredenheid staat op 1

Wij willen met u een duurzame relatie opbouwen waarbij wij ons verdiepen in uw behoeftes en een goede samenwerking nastreven met duidelijke, proactieve, tijdige communicatie. Uw volle tevredenheid is daarbij ons ultieme doel.

Voortdurende
innovatie

Stilstand is achteruitgang. Onze mensen worden full continue getraind voor de laatste technieken. Alle kennis wordt intern gedeeld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Verantwoording

Bij een opdracht nemen we volledig ‘ownership’ voor een goed eindresultaat. Dit betekent dat we ons volledig verantwoordelijk voelen voor een optimale dienstverlening.