Oplossingen en diensten

Integrale management oplossingen die direct energiebesparing opleveren voor uw organisatie.

Direct tastbare resultaten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en divers, met direct tastbare resultaten: Energiebesparing en energieverduurzaming op verschillende niveau’s. De basis voor onze dienstverlening betreft de meetdiensten die wij voor u uitvoeren als meetverantwoordelijke om vervolgens de data te verzamelen. Veelal zien wij dat onze klanten zich niet bewust zijn van de vrije keuze die zij hebben om te kiezen voor een onafhankelijke meetverantwoordelijke. Dat is dus wel mogelijk! U bent vrij in de keuze wie dat mag zijn en krijgt dan de mogelijkheid om een onafhankelijk expert naar uw energierekening te laten kijken. 

U zit dus echt niet vast aan een meetverantwoordelijke waar u niet tevreden over bent. U kunt zonder problemen switchen. Onze prijsstelling is scherp concurrerend in de markt. Wij zijn flexibel in de planning, kunnen snel en adequaat schakelen met een grote voorraad aan meters en hebben een mooi netwerk van opgeleide installatiepartners die in het hele land gevestigd zijn. Er is er altijd eentje bij u in de buurt.

Waarom IMServ?

IMServ is erkend door Tennet en onafhankelijk. Wij zijn dus op geen enkele wijze gelieerd aan een andere partij. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in deze materie en zijn onderdeel van een stabiele wereldwijde organisatie. Deze organisatie biedt ons de mogelijkheid om u eveneens internationaal van dienst te zijn. Ook bieden wij totaaloplossingen die niet alleen energie meten, maar ook gas, water en warmte. Alles is overzichtelijk te monitoren vanuit 1 dashboard. Duidelijk en eenvoudig te bedienen.

 

Meerdere meetpunten mogelijk?

Stel u heeft een gebouw met meerdere huurders (multi-tenant) of dient energieverbruik zichtbaar te maken per etage, segment of gebouwdeel. Dan hebben wij met onze submeter oplossing  de mogelijkheid om op elk niveau energieverbruik realtime te monitoren. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden bij onze pagina Tussenmeters.

Zonnepanelen of windenergie

Wilt u zelf energie opwekken? Met windmolens, zonnepanelen of warmte? Dan heeft u naast de hoofdmeter wellicht ook een bruto productiemeter nodig. Deze meter registreert precies hoeveel stroom u opwekt. IMServ verzorgt de installatie van deze meters en kan het beheer van deze meters voor u uit handen nemen.