Ons Team van IMServ Nederland

Honderden mensen werken binnen IMServ aan de dienstverlening van onze klanten wereldwijd.

Ons Team

Voor onze klanten in Nederland stellen wij graag de belangrijkste contactpersonen aan u voor.


Steve Brown

Managing Director

Steve is onze Managing Director sinds 2005. Steve heeft in verschillende Europese directiefuncties binnen het bedrijf gewerkt. Voor onze Nederlandse klanten is hij een belangrijke liaison naar de top van het bedrijf en de katalysator voor internationale vraagstukken.


Justin Vroone

Commercial Director

Justin komt in actie bij grootschalige projecten. De afgelopen 18 jaar heeft hij binnen IMServ de innovatie van ons bedrijf van nabij meegemaakt en is nauw betrokken bij onze strategie.

 


Jos Wessels

Head of Sales

Jos is uw eerste aanspreekpunt. Bouwend op meer dan 10 jaar ervaring helpt hij klanten energiekosten te besparen en meerwaarde te krijgen uit data.

E: jos.wessels@imserv.nl


Michiel Van Berkel

Head of Operations

Michiel heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring binnen de energiebranche en zorgt voor een vlekkeloze operatie binnen IMServ. Bij Michiel kunt u terecht met technische vraagstukken rondom de infrastructuur, meetdiensten en de meetdata.

E: michiel.vanberkel@imserv.nl


Paul Bergenhenegouwen

Sales Representative

Paul is uw aanspreekpunt voor alle vragen over meters. Hij staat u graag te woord om vragen te beantwoorden over hoe IMServ een oplossing biedt om aan alle wet- en regelgeving te voldoen.
 

E: paul.bergenhenegouwen@imserv.nl

Steve Brown

Managing Director

Steve is onze Managing Director sinds 2005. Steve heeft in verschillende Europese directiefuncties binnen het bedrijf gewerkt. Voor onze Nederlandse klanten is hij een belangrijke liaison naar de top van het bedrijf en de katalysator voor internationale vraagstukken. Steve kent onze internationale organisatie zeer goed en kan u helpen om de juiste specialisten aan tafel te krijgen in een internationale setting.

Michiel Van Berkel

Business Development Director

Michiel heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring binnen de energiebranche en zorgt voor een vlekkeloze operatie binnen IMServ. Bij Michiel kunt u terecht met technische vraagstukken rondom de infrastructuur, meetdiensten en de meetdata. Daarnaast heeft hij zeer uitgebreide kennis van subsidievormen zoals de Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++). [link naar pagina over SDE++: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sde]

Jos Wessels

Hoofd Sales Nederland

Jos is uw eerste aanspreekpunt voor vragen over onze dienstverlening. Hij biedt vrijblijvende adviezen om energiekosten te besparen en kantoren en bedrijfspanden te verduurzamen. Met meer dan 10 jaar commerciële advies ervaring in de Energiebranche en de IT-sector realiseert hij mooie resultaten bij onze klanten. Jos begeleidt initiatieven voor klanten binnen Nederland, maar hij kan u ook helpen met vraagstukken in internationaal verband.

Justin Vroone

Commercial Director

Justin komt in actie bij grootschalige projecten. De afgelopen 18 jaar heeft hij binnen IMServ de innovatie van ons bedrijf van nabij meegemaakt en is nauw betrokken bij onze strategie. Justin kent IMServ als geen ander en kan u begeleiden bij het opzetten van een internationaal serviceteam.